Big & Dirty Miami 2015: een clubnacht die niet meer stopt

Eveline Meijer | 10 maart 2015
gear


Be Yourself Music brengt vrijdag de Big & Dirty Miami 2015-compilatie uit, precies op tijd voor een heerlijk weekend feesten. Want daar is deze compilatie, dit jaar gemixt door Lunde Bros, perfect voor. Wij mochten hem vast beluisteren!

De mix van Lunde Bros zit vol heerlijke drops en afwisselende tempo's. Is het begin je wat te rustig? Skip dan een paar tracks verder en je merkt dat de compilatie overgaat in een heerlijke clubsfeer. Stilzitten zit er niet meer in, die voeten gaan van de vloer! Met tracks als 'Back & Forth' van Fedde Le Grand en Mr. V, 'Pairanoid' van Panic Mode en 'Malfunction' van dBerry kan dat natuurlijk ook niet anders. Maar ook Lunde Bros himself is te vinden op 'Big & Dirty Miami 2015', namelijk met de platen als 'Just Move Along' en 'Can You Feel It'.

Tracklist

01. Housequake - Maximize (Bougenvilla Remix)
02. Gabriel & Castellon - Oompa Loompa
03. Funkerman feat. Jay Collin - Tune!
04. Fedde Le Grand feat. Mr. V - Back & Forth (Hardsoul Remix)
05. Lunde Bros - Slapper
06. The BeatThiefs - Umbungo (Chocolate Puma Remix)
07. Pairanaoid - Panic Mode
08. Lunde Bros - Just Move Along
09. DBN vs. Dohr & Mangold - Tromp It
10. Roul & Doors - Down On This
11. Flippers & Minimize - Glory
12. Lunde Bros - Can You Feel It (Album Version)
13. dBerrie - Malfunction
14. Merk & Kremont - Gear
15. Jewelz & Sparks - Dope
16. Holl & Rush - Napoleon
17. Mantrastic & Matierro - Sparkfly
18. dBerrie - AMP
19. HIIO - Get Up
20. Lunde Bros & Plastik Funk - MPC
21. First State - Scube

Lekker divers

'Big & Dirty Miami 2015' gaat van een fijne opbouw, naar heerlijke house en de wat meer zuidelijke vibes, en weer terug. Alles komt aan bod, jij verveelt je geen minuut. Hoewel de tracks heerlijk in elkaar overlopen, kunnen de diverse stijlen soms wel wat verrassend zijn, maar ze zijn zeker niet vervelend. Bovendien is er goed gebruik gemaakt van keiharde drops: naarmate de compilatie vordert, worden deze steeds harder. Aan afbouwen wordt echter niet gedaan en dat is hoe we het graag zien: stoppen op het hoogtepunt, om de compilatie vervolgens opnieuw aan te zetten. Met 'Big & Dirty Miami 2015' wil je dat die geweldige clubnachten nooit meer eindigen!

Big & Dirty Miami 2015 is vanaf vrijdag 13 maart beschikbaar!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws