Retro instrumenten op Instagram

Mark Hofman | 16 december 2015
gear

Als het op foto's aankomt, dan is Instagram tegenwoordig natuurlijk 'the place to be'. Of je nu foto's van iemands eten wil zien of het landschap van Canada nog eens goed wil bekijken, het kan allemaal. Instagram-gebruiker 'nightliquid_retro' pakt het anders aan en plaatst foto's van retro instrumenten uit 'die goede oude tijd'. En dat vinden wij maar al te interessant!

Sebastian, de man achter 'nightliquid_retro, heeft in de loop der jaren een fascinatie ontwikkeld voor oude retro instrumenten die voornamelijk voor dance werden gebruikt, denk hierbij aan synthesizers en oude platen spelers. Deze instrumenten, die tussen 1950 en 1990 op de markt kwamen, deelt hij graag met zijn volgers op Instagram en dat zijn er inmiddels al meer dan achtduizend.

Sebastian vindt het bijzonder hoeveel geld de producten die hij op zijn account deelt waard zijn, zo vertelt hij tegen Upvoted:

'It’s funny to think they’re worth so much—most of them weren’t successful back in the day, and nobody bought them," he explains. "Many were ahead of their time.'

Check een paar van de foto's hieronder en klik op deze link om alle foto's op je gemak te bekijken, ze zijn de moeite waard!

        

 

 

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws