JBL brengt licht in de duisternis met Pulse 3

Bart Remmers | 29 september 2017
gear

Creëer ultieme partysfeer en breng je favoriete muziek tot leven

Feestje vieren met je JBL-luidprekers op een donkere najaarsavond of keihard knallen in een ruimte met amper licht? Geen nood, de Pulse 3 van JBL brengt licht in de duisternis!

De JBL Pulse 3 is een draagbare, waterbestendige Bluetooth-luidspreker die 360° geluid met een 360° lichtshow combineert. Laat je muziek tot leven komen met de vloeiende LED-lichtjes, waar je ook bent. 

Waterdichte behuizing

De ingebouwde oplaadbare batterij levert tot 12 uur afspeeltijd en door de IPX7 waterdichte behuizing biedt de Pulse 3 optimaal luisterplezier, ook aan het strand en bij het zwembad - of erin. 

Door middel van de JBL Connect+ technologie kun je draadloos verbinding maken met meer dan 100 JBL Connect+ compatibele luidsprekers om je feestjes extra kracht bij te zetten. Bovendien is de Pulse 3 voorzien van een ruis- en echo-onderdrukkende speakerphone voor glasheldere gesprekken.

360° Lichtshow 

Mooi weetje: je kunt ook samen met andere Pulse 3-luidsprekers een gesynchroniseerde lichtshow creëren. Hiervoor hoef je de Pulse 3 alleen maar even schudden. Met de JBL Connect app kun je de lichtshow met een simpele aanraking aanpassen.

De Pulse 3 is verkrijgbaar voor 249 euro. Check de verdere specs hier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws