Raven voor India

frank | 9 mei 2012
headlinesEen ambitieus stelletje jeugd van tegenwoordig organiseert in samenwerking met Offline Amsterdam een techno-event in de Westerunie.

 
Wanneer de zon ondergaat op 17 mei zal de Westerunie omgetoverd worden tot een wereld van kleur, geur en geluid. Volg de artiesten op een ontdekkingstocht vol hindoeïstische goden, oosterse prinsessen en wilde tijgertjes.
 
Het begint al in de rij, waar de bezoekers op kunnen warmen bij straatmuzikanten. Eenmaal binnen zullen levende godinnen rondlopen om iedereen te voorzien van een bindi of van henna. Dansen kan op de beats van Shinedoe, Kabale und Liebe, Prunk, Juan Sanchez, Pete Bandit & Jason Shae en Bram Fidder. De Westerunie is daarnaast een Funktion-One soundsystem rijk. Wie moe is, kan uitrusten in de handen van masseurs en er zal met open mond en grote ogen worden gekeken naar de inrichting van de grote zalen en de kleine geheime hoekjes.
 
Kijk voor een kleine sfeerimpressie naar de promo video die is opgenomen op de Nieuwmarkt waar onder het genot van techno het Indiase Holi- Phagwa lentefeest werd gevierd waarbij kleurrijk poeder in de lucht en op elkaar wordt gegooid:
 
Het leven moet voor iedereen een feestje zijn. Deel je rijkdommen en ze zullen goed besteed worden, de volledige winst van dit feest wordt gebruikt voor een project voor de allerarmsten in India die gezien worden als 'te vies om aan te raken': de onaanraakbaren. Iedereen heeft zich dan ook kosteloos ingezet: DJ's, ontwerpers, creatieve geesten, de organisatie van Westerunie en andere enthousiastelingen.
 
Dans een paar pasjes mee in de goede richting en help op 17 mei mee het geitenwollensokken imago van het benefietfeest voor eens en voor altijd goed weg te feesten!
 
Koop je ticket op De Onaanraakbaren.­nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws