Burgemeester Detroit roept ‘Techno Week’ uit

SusanneW | 25 mei 2012
headlines


In Nederland wringen burgemeesters zich in allerlei bochten om dance buiten de stadsgrenzen te krijgen, maar in Detroit weten ze gelukkig wel wat goede muziek is. Meevieren? Boiler Room TV zendt vrijdag uit vanaf MEMF 2012.
 
Ter gelegenheid van de 13e editie van het Movement Electronic Music Festival (26 t/m 28 mei, voorheen DEMF), heeft burgemeester Bing van Detroit deze week uitgeroepen tot ‘Detroit Techno Week’.

Organisatie Paxahau wordt in de officiële verklaring geroemd om de manier waarop ze het festival ieder jaar vormgeven en het feit dat ze veel bezoekers naar de Motorcity trekken, die de rijke technocultuur komen vieren (kijk Van der Laan, Aboutaleb en collega’s: zo kan het dus ook!). De waardering voor Paxahau is trouwens niet alleen muzikaal; de organisatie en een aantal Detroit-technoveteranen zetten zich ook al jaren in voor diverse projecten voor de jeugd.
 
Wil je ook een paar tunes meepikken van het MEMF 2012? Stem vrijdagavond dan af op Boiler Room TV, waar Anthony ‘Shake’ Shakir, Mike Huckaby, Rick Wilhite, Jay Daniel, Kyle Hall en Manuel Gonzales de decks zullen gaan rocken. De uitzending begint om 20:00u lokale tijd (01:00u in NL).

 
Website MEMF/ Movement

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws