Sonic Festival

Jesse | 12 juli 2012
headlines

Sonic Festival is het nieuwe dance festival van Limburg. Op 8 september 2012 zal Sonic Festival plaatsvinden aan de Napoleonsbaan te Stein.

Met dit festival gaan we meer creativiteit bieden in de ruimste zin van het woord. Dit bekent dat er creatieve en natuurlijke elementen zullen worden verwerkt in het festivalterrein, maar de line up zal ook variërend zijn. Door het variërend aanbod zullen er verschillende muziekgenres ten gehore worden gebracht zoals; House, Techhouse, Club, Electro, Eclectic, Dubstep, Rnb, HipHop, Latin en Moombahton. Dit zorgt ervoor dat Sonic Festival voor een grote doelgroep toegankelijk is wat betreft de keuze voor de muziekstijl.

basto

Op 8 september 2012 zal Sonic Festival plaatsvinden aan de Napoleonsbaan te Stein. Het is een natuurlijke locatie dat bij uitstek past bij Sonic Festival. Sonic Festival biedt bij de eerste editie twee stages. Een imposante en grote mainstage, daarnaast een festival tent die zal worden benoemd tot ‘circus’ stage. Kaarten kosten 19,99 euro ex fee in de voorverkoop. Hieronder de line-up.

Basto!
Don Diablo
Vato Gonzalez Ft. Mc Tjen
La Fuente ft. Mc Gee
Puresang
The Partysquad
Rafe
Remco Morello ft. Yve Tosca

Meer info ook op www.sonicfestival.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws