Guess Tiësto

Jesse | 24 juli 2012
headlines

Het kledingmerk Guess is een uitgebreide samenwerking aangegaan met Tiësto. Guess en Tiësto zullen onder andere een limited-edition capsule collectie uitbrengen.

Na een kledinglijn gaat Tiësto nu ook in de horloges. De dj gaat daarvoor in zee met het Italiaanse merk Guess. Het eerste wapenfeit van de samenwerking is een exclusief horloge. Dit geheel nieuwe en multifunctionele uurwerk is origineel en innovatief, industrieel geïnspireerd en filled with fashion. Uitgevoerd in gunmetal roestvrij staal, biedt het gedurfde horloge een combinatie van sportief en gekleed design met een mix van textuur, bewerking en afwerking. De unieke geëtste top ring, extra grote kroon en gestructureerde wijzerplaat met elektrisch blauwe secondewijzer creëren een stijl met een moderne twist.

De 45mm horlogekast is voorzien van stoere schroefdetails en het persoonlijke logo van Tiësto is gegraveerd in de achterzijde. Dit limited edition horloge komt in een speciale Tiësto box met exclusieve informatie over beide partijen. Na het horloge komen er ook nog shirts, jeans en lederen jassen.

Ook komt er een serie Guess concerten van Tiësto, die over de hele wereld plaatsvinden. Na de kick-off vond op 23 juli plaats op Ibiza en de tour loopt door tot in 2013 met optredens in steden zoals Parijs, Milaan, Las Vegas, Sydney en Dubai.

Meer info vind je op tiesto.guess.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws