Crazy Sexy Cool 4 Year Anniversary

Jesse | 9 augustus 2012
headlines

Crazy Sexy Cool is jarig.  Het vierjarig bestaan van het concept komt eraan. Het vindt plaats op zaterdag 29 september in de Maassilo in Rotterdam.

Zaterdag 29 september viert Crazy Sexy Cool alweer haar vierjarig bestaan. In de afgelopen jaren is Crazy Sexy Cool internationaal gegaan in Antwerpen, heeft het een eigen (main)stage gehost op Ultrasonic Festival en was Beachclub Bloomingdale decor voor de spetterende strandedities. Op deze laatste zaterdag in September heeft de organisatie onder meer Shermanology, Benny Rodrigues, Leroy Styles en Gregor Salto in de line-up staan. Are you ready to celebrate this 4 year anniversary?!

Shermanology

Shermanology scoort momenteel een monsterhit met Afrojack en is volgens het liedje inderdaad niet te stoppen. Dorothy, Andy en Leon breken keer op keer de tent af en laten zien hoe muzikaal de familie Sherman is. Benny Rodrigues is terug van weggeweest. Onder zijn alterego ROD draait hij de dikste techno en onder Benny Rodrigues is hij nog steeds 1 van Nederlands’ favoriete acts in de booth. Uiteraard kan resident Leroy Styles niet op dit feest ontbreken. Gregor Salto is de vierde grote naam en zal met zijn latin grooves de heupen eens goed losgooien.

Apster, Irwan, Franky Rizardo, Delivio Reavon & Aaron Gill, La Fuente en Lady Bee zijn de volgende reeks namen. Apster tourt mee met Afrojack, Irwan is onze vaste eclectic koning, Franky Rizardo gaat als een speer op het bekende Defected label, Delivio & Aaron draaiden deze zomer op Ibiza en La Fuente en Bee hebben bijna elke Costa in Europa gerockt. De line-up sluiten we af met Stefan Vilijn, Flava, Fullscale, Biggi, Nene Dasile, Dwayne, Vaiks L & Rowses, Gione, MC Dirty B & MR V.I. Kaarten kosten 17,50 euro in de voorverkoop.

Check ook www.the-real-world.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws