Time Warp NL line up bekend

frank | 24 september 2012
headlinesOp zaterdag 8 december openen de poorten van Time Warp Holland voor de vijfde keer om het publiek te trakteren op een onvervalst techno avontuur. Ditmaal is de Utrechtse Jaarbeurs de ‘place to be’ waar vijf area’s worden ingevuld. Met een gevarieerd programma van maar liefst 39 acts uit binnen- en  buitenland is de boodschap wel duidelijk. Dit mag je niet missen!

 
Time Warp heeft zich altijd al onderscheiden als het gaat om de line-up. Er zijn wereldwijd maar weinig grote indoor techno feesten waar zoveel gerenommeerde artiesten bij elkaar komen. Door de jaren heen is er dan ook een echte Time Warp ‘familie’ ontstaan. Deze krijgt in december de nodige uitbreiding want naast de vertrouwde gezichten is er veel aandacht voor nieuwe namen.
 
De volgende artiesten nemen hun beste tracks mee naar Time Warp Holland.
 
Sven Väth: De grondlegger van Cocoon is sinds de allereerste editie een van de onbetwiste smaakmakers van Time Warp en een held van vele generaties op de dansvloer.   
 
Chris Liebing: Goedlachs en altijd het publiek tot het uiterste opzwepend, dat zijn de kenmerken van mr. Liebing. Vorig jaar een bomvolle zaal, nu op herhaling.
 
Gui Boratto – live: De Braziliaanse geweldenaar stond in 2010 al op de line-up maar moest toen onverwachts afzeggen. Nu is hij er dan toch in volle glorie. Dat wordt genieten!
 
Umek: De Sloveen is de laatste jaren uitgegroeid tot een van de meest succesvolle DJ’s ter wereld. Meer dan een miljoen mensen op Facebook zullen dat beamen.
 
John Digweed: Still steady and going strong. John Digweed is een absolute held van velen en het is een grote eer om hem op Time Warp te verwelkomen.
 
Robert Hood – live: Detroit in da house! De grondlegger van Underground Resistance en M-plant labeleigenaar legt het live nog een keertje uit. Rollen met die bassen!
 
Extrawelt – live: Twee geluidsfanaten met gevoel voor melodie en complexe patronen maken het samen elk optreden weer helemaal waar. Op Time Warp garant voor een volle zaal.
 
Paco Osuna: Spaans temperament in Utrecht. Dat hebben we vaker gezien en gehoord, en vervelen deed het nooit! 
 
Marcel Dettmann:  Berlijn mag natuurlijk niet ontbreken. Wie beter kan deze inspirerende stad vertegenwoordigen dan de resident van het roemruchte Berghain?
 
Nic Fanciulli: Een debutant op Time Warp en niet de minste. Als jarenlang is Fanciulli hoogvlieger als het gaat om dikke techhouse en deephouse producties en dito sets.
 
Karotte b2b Steve Rachmad: Wat vorig jaar begon als experiment op de afterhour van Time Warp in Studio 80 krijgt nu een vervolg op het grote podium. Vrienden voor het leven met jarenlange ervaring achter de booth maken er een feest van.
 
Gaiser – live: De live-set die Gaiser afleverde op de tweede editie van Time Warp Holland staat nog vers in het geheugen en smaakte naar meer. MINUS is erbij!
 
Monika Kruse: De ongekroonde koningin van de techno keert terug na een heerlijke openingsset vorig jaar. Betovert ze het publiek opnieuw?
 
Kollektiv Turmstrasse - live: Dat down tempo spannend en boeiend kan zijn bewijst het op Time Warp debuterende Duitse duo Kollektiv Turmstrasse al jaren.
 
Mathias Kaden: Uberheld Kaden laat de trommeltjes weer lekker klinken op zijn eerste optreden op Time Warp Holland. Wordt hij de verrassing van de nacht?
 
AKA AKA & Thalstroem - live: Twee springende Duitsers achter de mixers, een trompetist erbij en het feest is compleet. Wie hierbij nog stil staat moet snel een andere zaal zoeken.
 
Michel de Hey b2b Benny Rodrigues: Twee Rotterdammers met een rijk techno verleden in een zeldzame pas de deux. Alleen op papier al verleidelijk.
 
Egbert – live: Het bewijs dat het heel snel kan gaan als je een dijk van een producer bent wordt geleverd door Egbert. Tegenwoordig een vaste waarde op de wereldwijde Cocoon feesten.
 
Marcel Fengler: Ostgut heeft behalve Klock & Dettmann nog meer in z’n mars. Marcel Fengler bijvoorbeeld, die regelmatig pas naar buiten komt als de zon weer onder is.
 
Tommy Four Seven: Deze jonge techno held uit de CLR stal van Liebing staat meer dan zijn mannetje en verkoopt inmiddels ook op persoonlijke titel de zalen uit.
 
Remy b2b Darko Esser: Op het eerste zicht lijken het tegenpolen maar schijn bedriegt. Darko is veelzijdiger dan je denkt en Remy heeft beslist de nodige rauwe kantjes. Aan ervaring ontbreekt het dit verrassende duo in elk geval niet, ze gaan er iets moois van maken!
 
Arjuna Schiks – live: Amsterdams trots in voorspoedige dagen brengt als geen ander het publiek in vervoering met diepe klanktapijten en mooie melodieladders.
 
Alle Farben: Social media ligt aan de voeten van dit enorme Duitse talent dat ook in Nederland een grote toekomst lijkt te hebben. Zijn mixen op youtube worden grijsgeklikt.
 
Guti – live: Een van de live-sensaties van het moment uit de populaire stal van Desolat.
Deze goedlachse Argentijn treedt in de voetsporen van Loco Dice en kan nog wel eens voor een verrassing zorgen.
 
Wouter de Moor: Onmiskenbaar een van de gevestigde namen in Nederland als het gaat om groovy techhouse en techno. Kijk zijn drukke agenda er maar op na, Wouter komt overal!
 
Olivier Weiter b2b Nuno dos Santos: Twee helden van de dansvloer met elk een eigen stijl die niet gekleurd wordt door de hype van het moment. Zet ze samen en ze zwepen elkaar op naar grote hoogte.
 
Invite: Misschien wel een van Nederlands beste technische DJ’s en een boegbeeld van de Utrechtse scene. Invite mag in zijn stad natuurlijk niet ontbreken!
 
William Kouam Djoko b2b Tom Ruijg: Jazeker, er is ook groove en soul te vinden op Time Warp. Deze heren zijn smoother dan smooth en laten de voetjes vanzelf bewegen.
 
Jasper Wolff b2b Maarten Mittendorf: Ze rockten op Lowlands in een volle Bravo op zaterdagavond en zijn ook graag geziene gasten op Dekmantel en in Trouw. Two guys to watch!
 
Some Chemistry b2b Miss Melera: Next Mondays Hangover resident en mogelijk de meest gewilde dame van nachtelijke Amsterdam gaan beiden hard en ontmoeten elkaar in de booth.
 
Tot zover de line-up van de jubileumeditie van Time Warp Holland. Een programma waar we trots op zijn en dat volgens ons garant moet staan voor 11 uur lang genieten.
 
De komende weken ga je nog leuke acties en nieuwe informatie tegenkomen. De kaartverkoop voor Time Warp Holland is inmiddels van start gegaan. De early birds zijn al uitverkocht maar de 2nd Step tickets kunnen nu worden gekocht voor 49 euro (ex fee)
 
Kijk voor meer informatie verder op www.facebook.com/evotionsamsterdam
 
 
 
 
 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws