Carl Cox op Fresh FM

frank | 9 januari 2013
headlinesHet nieuwe jaar is net begonnen en radiozender Fresh FM presenteert met trots al zijn nieuwste aanwinst; dj Carl Cox. Met zijn programma ‘Global Radio’ is deze Engelse top dj vanaf nu iedere zaterdagavond te horen op Fresh FM.


Eigenlijk behoeft deze dj geen introductie. Inmiddels zit Carl Cox al meer dan 35 jaar in het vak, werd afgelopen jaar 50 en vierde in 2012 zijn 500e radioshow tijdens het Amsterdam Dance Event. Daarnaast is Carl al meer dan 10 jaar gastheer van de legendarische clubavonden in de Space op Ibiza.
 
‘Global’ besteedt wekelijks aandacht aan het brede spectrum van de elektronische muziek. Tijdens de show draait Carl Cox de beste house en techno met de nadruk op nieuwe muziek, labels en artiesten. Het programma volgt de Engelse top dj op zijn belangrijkste wereldtournees en bevat live registraties, van optredens, vanuit de grootste internationale clubs en festivals. Met een radionetwerk van meer dan 40 landen, bereikt de show meer dan 14 miljoen fans, elk weekend.
 
Met Carl Cox voegt Fresh FM weer een top dj toe aan zijn wekelijkse programmering. Paul van Dyk, Jurgen, John Digweed, Mark van Dale, Michel de Hey, Above & Beyond, Artento Divini en Adam Beyer waren al te horen op de zender.
 
Vanaf 5 januari de nieuwe zaterdagavond van Fresh FM: 18.00 uur - 20.00 uur ReFresh 20 met Peter van Leeuwen, 20.00 uur - 22.00 uur ID met Dj Jurgen, 22.00 uur - 00.00 uur John Digweed en 00.00 - 01.00 uur Drumcode met Adam Beyer. De zaterdagavond wordt afgesloten door Carl Cox met Global Radio.

www.fresh.fm

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws