Nieuwe clubavond in Ekko

frank | 11 januari 2013
headlines



Bright is de nieuwe clubavond van Poppodium Ekko in Utrecht. Bright laat als antwoord op vaak donkere dubstep en techno avonden een aantal frisse geluiden op een laagdrempelige manier samenkomen. In 2012 bracht Bright al toonaangevende acts als Dusky, Bondax, French Fries, Jam City en Presk. In het nieuwe jaar gaat Bright sterker dan ooit met één van de best gewaardeerde house producers van het moment, George Fitzgerald.
 
George Fitzgerald scoorde met de Chicago house – UK garage cross-over 'Child' een van de grootste dansvloer hits van 2012, waarmee hij op nummer 5 eindigde in de jaarlijkse top 100 van het toonaangevende muziek tijdschrift XLR8R. Zijn XLR8R podcast eindigde tevens in hun top 10, wat hem één van de meest gewaardeerde producers van het moment maakt. Naast eigen werk op labels als Hypercolour, Aus Music, Scuba's Hotflush en zijn eigen ManMakeMusic, werkte hij onder andere aan remixen voor Jessie Ware en Gang Colours. Zijn debuutalbum zal na de zomer van 2013 het licht zien, waarvan men begin februari hopelijk al een voorproefje kan verwachten.
 
Naast FitzGerald staan lokaal talent Calico en residents El Maria en MileZ op de poster. Stijlen die op Bright de revue passeren zijn onder andere house, garage, funky en electro. Boven alles is Bright dansbaar, bruisend en spannend, rauw maar toch een tikkeltje vrouwelijk en bevat vooral een hoog feestgehalte. Op Bright gaat het niet om het zien en gezien worden, maar om het zien en horen van het bekende en het ontmoeten en ontdekken van het onbekende, of het nou om mensen of muziek gaat. Het gaat er niet wie je bent of wat je doet, als je het maar naar je zin hebt en jezelf kunt zijn.

www.ekko.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws