2 Man en 1 Paardenkop organiseren feest voor fans

frank | 29 mei 2013
headlines2 Man en 1 Paardenkop is een muziek én feestproject van DJ’s FlexyFrank en Bob Wisman. Wie die paardenkop is, dat weet niemand. De mannen draaiden al jaren zonder elkaar, maar samen maken ze er pas echt een feestje van met hun vuige mix van ‘pompende discotech met een vleugje nostalgie’.

Het olijke dj-duo maakte hun weergaloze debuut in 2011 bij Bungalup waar ze met een paar honderd bezoekers Centerparcs afbraken. Frank weet het nog als de dag van gisteren: “Het was echt één groot feest. Vanaf 14:00 uur ’s middags stond onze zaal ramvol. Ondanks de -18 graden, wat het op dat moment was, stond er een dikke rij voor de deur tot aan het einde van de avond. De eerste sit-downs vonden al om 16.00 plaats, het was geniaal!”

De naam 2 Man en 1 Paardenkop komt van Bob. Op Facebook zag hij een foto van twee mannen en iemand met paardenkop op zijn hoofd. Niet veel later stond hij op een geflopt feest te draaien, spreekwoordelijk voor anderhalve man en een paardenkop en dacht ‘daar moeten we wat mee’. En dat deed ‘ie, samen met Frank. Door de naam verwacht je een dolle boel en dat wordt het aan het eind van de avond ook altijd, maar dan op ‘een verantwoorde manier’, zeggen ze zelf. De mannen zijn niet bang om verschillende genres te mixen: “Plaatjes met een pompende beat en funky baslijntjes gecombineerd met klassiekers draaien we graag”.

Dankzij de trouwe luisteraars van de sets op soundcloud.com/2man1paardenkop is het duo steeds populairder geworden en daarom is het tijd geworden om wat terug te doen. Een avond voor de fans in de oudste club van Nederland: Club Stalker in hartje Haarlem. Hier hosten de househelden de bovenzaal vanaf 21.00 tot 04.00. De avond wordt geopend met heerlijke deephouse en erna wordt er opgebouwd naar techhouse en parels uit de house geschiedenis. Frank is daarnaast jarig dus het wordt dubbel feest. Beneden kan je op een ander feestje dansen op 90s klappers dus eigenlijk wordt het driedubbelfeest op zaterdag 1 juni!

Je moet je even per mail en facebook aanmelden als je gratis op de gastenlijst wilt. Check hiervoor www.facebook.com/2man1paardenkop en kom vast in de stemming met de mixjes op www.soundcloud.com/2man1paardenkop Kan je er niet bij zijn? 2 Man en 1 Paardenkop is overdag te vinden op Obsession Festival en draait o.a. ook op Awakenings Festival deze zomer.

2 Man en 1 Paardenkop 7 uur lang
Zaterdag 1 juni 2013
21.00 – 04.00
Club Stalker – Kromme Elleboogsteeg Haarlem
Entree: gratis na aanmelden per mail
Muziek: deephouse, house, techno, houseclassics
Info: www.facebook.com/2man1paardenkop
Event:
https://www.facebook.com/events/170060643153351/
Muziek: www.soundcloud.com/2man1paardenkop

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws