Powerhouse Music viert succes met eerste releases

Peter Güldenpfennig | 25 juli 2013
headlines


Powerhouse Music, een sub-divisie van poplabel 8ball Music weet met hun eerste release, 'Mi Mi Mi' van de Russische act Serebro flink te scoren. De plaat is zowel Grandslam op Slam!FM geworden, werd een week later Alarmschijf op 538 en behaalde de nummer-3-positie in de iTunes dance chart en top 10 iTunes overall chart.

Niels Pijpers, general manager van het label, zegt: 'Het fijnste scenario voor een nieuw label is om met de eerste single meteen raak te schieten, maar dat het zó raak zou zijn is iets wat je niet kan verzinnen tijdens het opstellen van je plannen. Het geeft des te meer motivatie en inspiratie om Powerhouse Music uit te bouwen tot een heel mooi dancelabel waar artiesten graag hun repertoire naar toe brengen.'

Blasterjaxx

Hoewel de single van Serebro gelicenseerd is, sluit het het label originele releases niet uit. Daarom wordt de tweede single er een van het Haagse duo Blasterjaxx. 'Faith' heet de single, en ook die is goed op weg een succes te worden.

Op Radio 538's 'Maak 't of Kraak 't' kreeg de single de goedkeuring van 81,5% van de luisteraars. Ook deze single heeft in ieder geval een goede start.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws