Philips en Armin van Buuren lanceren A5-PRO headphones

Jonas van der Meiren | 27 maart 2014
headlines


Wat doe je als je Philips bent en wilt knallen met je headphones? Juist, dan bel je Armin om te vragen of je samen wat op poten kunt zetten. Zo gezegd zo gedaan, en vandaag was het resultaat daar. In Miami trokken ze samen het witte doen van de A5-PRO headphones en wij waren erbij!

Stijvol en opvouwbaar

De A5-PRO zijn stijlvol vormgegeven headphones met leren hoofdband. Het snoer kun je koppelen aan zowel de linker- als rechterschelp, zodat het je zo min mogelijk in de weg zit. Ben je klaar met draaien, dan kun je de headphones tot een heel compact pakketje opvouwen en meenemen in het meegeleverde stijlvolle zakje. En zijn de oorkussens niet helemaal naar je zin, dan vervang je deze gewoon door andere.

0MD50256

De 50mm-drivers zijn ontworpen voor een maximale belastbaarheid van 3500mW. Dankzij het over-ear-design heb je volgens Philips een superieure geluidsisolatie en heb je dus zo min mogelijk last van omgevingsgeluid. De oorschelpen kun je overigens 90 graden draaien, handig als je tijdens het draaien de headphones op je borstkas wilt laten rusten. De hoofdband is stevig en bevat duurzaam aluminium.

0MD50246

Armin van Buuren is blij dat hij zijn naam kan verbinden aan Philips. Hij wilde een comfortabele maar stevige hoofdtelefoon met een goede geluidskwaliteit gemakkelijk vervangbare delen zodat je het kan stylen naar je eigen smaak. 'Ik geloofde in het idee dat Philips had, en Philips geloofde in mijn visie. Samen hebben we iets moois neergezet', aldus de dj.

Geen onbekenden

Philips en Armin van Buuren zijn trouwens geen onbekenden van elkaar, eerder werkten ze samen aan de M1X-DJ, een draagbare, compacte dj-set en boombox in één.

De A5-PRO ligt voor 299 euro in de winkel, inclusief btw.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws