Dance4life haalt bijna zes ton op tijdens DANCE4LIFE 10 YEARS

Peter Güldenpfennig | 7 juni 2014
headlines


Dance4life bestaat tien jaar en dat werd groots gevierd met een spectaculair feest vrijdag 6 juni in Het Concertgebouw in Amsterdam. Op deze avond draaiden Hardwell, Dannic en Fedde le Grand terwijl de presentatie in handen was van Xander de Buisonjé die ook Hardwell's hit 'Dare You' zong. Verder waren er optredens van Dio & Sef, Handsome Poets, Lange Frans & Michael Bryan, Lex Empress en Waylon.

Veiling

De avond startte met een diner. Tijdens dit diner werden onder andere unieke uurwerken geveild, speciaal voor dance4life ontworpen door kunstenaars en bekende Nederlanders. De klok ontworpen door Doutzen Kroes, werd gekocht door collega-ambassadeur Hardwell.

DANCE4LIFE 10 YEARS

Om 23.00 uur openden de deuren van Het Concertgebouw voor het publiek dat een kaartje had bemachtigd. Nog eens 900 feestgangers voegden zich bij de dinergasten voor het uitverkochte dance event DANCE4LIFE 10 YEARS met dj's Hardwell, Fedde Le Grand en Dannic. Benieuwd hoe dat was? Lees hier ons party report!

dance4life2

Opbrengst

De opbrengst van de avond, 580.000 euro, komt ten goede aan de voorlichtingsprojecten van dance4life. De organisatie geeft seksuele voorlichting en gebruikt muziek en dans om jongeren te betrekken en inspireren. Bovendien motiveert dance4life jongeren om zelf in actie te komen en de verspreiding van hiv en aids wereldwijd terug te dringen. Dat is hard nodig, want nog steeds raken er dagelijks 6300 mensen geïnfecteerd met hiv, waarvan de helft jonger is dan 25 jaar. Het Nederlandse initiatief vindt inmiddels plaats in meer dan twintig landen verspreid over 5 continenten.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws