Armin van Buuren kondigt einde Armin Only: Intense-concerten aan

Peter Güldenpfennig | 19 juli 2014
headlines


Aan alles komt een einde, en zo ook aan Armin van Buuren's soloconcerten Armin Only: Intense. Na de release van Intense kondigde Armin van Buuren tijdens ADE 2013 een reeks concerten aan die fans over de hele wereld in aanraking brachten met een intieme en uitgebreide show waarin Armin van Buuren en zijn werk centraal stond.

De reeks concerten startte op 15 november 2013 in Ziggo Dome, en dit is ook de plek waar de tournee gaat eindigen, en wel op 5 december 2014. Hiermee is de cirkel dus rond.

Toen we spraken met de dj op Electronic Family, zei hij ons dat het tijd werd om iets anders te doen. 'Ik ben al weer allerlei nieuwe dingen aan het doen, en Armin Only: Intense is nu op zijn einde gekomen. Het Armin Only: Intense-concert in Ziggo Dome in december is echt het allerlaatse Intense-concert wat we gaan doen.'

Wil je meer weten over Armin Only: Intense? Bezoek dan de officiële website of check de roadmovies die er gemaakt zijn! Of beter nog, zorg gewoon dat je erbij bent op 5 december in Ziggo Dome!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws