XO Extrema Outdoor viert 20 years of LOVE

Lucas Boon | 27 november 2014
headlines


Extrema Outdoor viert volgend jaar haar twintigste verjaardag en is van plan eens goed uit te pakken. 'We willen het publiek het beste van nu én van toen geven', laat creatief directeur Marcel Mingers weten. Afgelopen zomer stonden er al toppers als Afrojack en Jeff Mills op de line-up. Het plan is om hier in 2015 nog eens een schepje bovenop te doen.

Het thema van de twintigste editie is '20 years of LOVE', wat verwijst naar de organisatie, die als een hechte familie opereert, waar alle meebouwende creatieve collectieven, maar ook de bezoekers deel van uitmaken. 'Liefde en passie is na al die jaren nog steeds onze drijfveer', verklaart Mingers. 'We verzamelen weer met z'n allen rondom het water en gaan nog even helemaal los tijdens een mooie theatrale eindshow. Ik krijg nu al kippenvel als ik eraan denk, het gaat bijzonder worden.'

Extrema Outdoor 2015 vindt plaats op 11 juli 2015 aan het recreatiestrand Aquabest nabij Eindhoven. Vroege vogels kunnen aanstaande maandag (1 december) al hun tickets kopen en daarmee ontvang je toegang tot het exclusieve True Lover deck backstage, waar je samen met oude dj helden kunt proosten op de twintigste verjaardag. En die tickets haal je hier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws