Geen clubavonden meer in Brothers

Eveline Meijer | 5 februari 2015
headlines


Club Brothers in Bunnik stopt met haar wekelijkse clubavonden. De club gaat samenvoegen met de naastgelegen evenementenhal Studio A12, waar per 1 maart vierduizend bezoekers in kunnen. De maandelijkse evenementen blijven wel bestaan.

Per 1 maart stopt Brothers dus met haar wekelijkse clubavonden, maar de grote evenementen als Droomstof en Playmobeat blijven bestaan. Na de samenvoeging met Studio A12 gaat de club zich met name concentreren op grote evenementen en bedrijfsfeesten. Er zijn dan vier studio's die geschikt zijn voor deze events. 'Voor de diehard-clubganger: niet getreurd. Tot 1 maart kun je nog gewoon elke week bij ons terecht voor een geweldige clubavond. Daarna zien we je graag terug op onze nóg grotere feesten', aldus de club.

Feesten tot 1 maart

In de afgelopen jaren werd Brothers drie keer uitgeroepen tot de populairste uitgaanslocatie van Nederland. In de laatste weken dat er nog wel clubavonden zijn, wordt er ook een nieuw feest geïntroduceerd op 7 februari: Disco Trash. Hier draaien dj's als FeestDJRuud, Mitchell Niemeyer en Aaron Gill. Maar ook Stefan Vilijn komt nog een avond langs, hij draait op 21 februari RnB, urban, eclectic, progressive en house. De laatste 'gewone' wekelijkse avond in Brothers is met de sounds van La Fuente. Voor het volledige programma van de komende maand check je de agenda van Brothers!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws