Dit is wat Flash Light Panel Systems jouw event te bieden heeft

Peter Güldenpfennig | 18 februari 2015
headlines


Een event kan vandaag de dag echt niet meer zonder visuals en licht. En dan hebben we het niet over een discolamp van de blokker, maar een fatsoenlijk systeem waarmee je jouw event spectaculair op de kaart zet. Dan loont het om eens te graven in de catalogus van Flash Light Panel Systems (Flash LPS).

Het van oorsprong Poolse Flash LPS gebruiken panelen in hun designs om jouw event van licht en beeld te voorzien. Het team bestaat uit ervaren creative designers, elektriciens en talentvolle programmeurs. Samen maken ze de meest creatieve uitingen gericht op jouw wensen.

Alles visueel voorzien

Wat betreft de panelen hebben we het niet over een display tegen de muur, want werkelijk alles kan worden voorzien van bijpassende panelen. Een trap met treden voorzien van licht bijvoorbeeld, of statafels met lichtanimaties, het is allemaal mogelijk.

Geavanceerde animaties

Om het visuele aspect helemaal af te maken gebruikt Flash LPS Disco Led 2.0. Met dit programma is enkel jouw eigen creativiteit een gevangenis, want verder is praktisch alles mogelijk. Het programma werkt met Windows-systemen en ondersteun gangbare formaten als .GIF, .JPG, .AVI enzovoort. Panelen worden aangestuurd middels usb 2.0 en een module waarmee er in totaal 25 duizend rgb-pixels aangestuurd worden. Eventueel kun je meerdere modules toevoegen waarmee je het aantal aanstuurbare pixels kunt vergroten als dat nodig is.

Flash Light Panel Systems

Meer weten over Flash Light Panel Systems? Bezoek dan hun officiële website. Hier vind je ook hun nieuwe catalogus. Vergeet ook niet hun Facebook-profiel te bezoeken voor de laatste updates!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws