Snapchatten met Tiësto op Tomorrowland

Lucas Boon | 23 juli 2015
headlines


Of je bent keihard aan het balen dat je geen ticket hebt voor Tomorrowland aankomend weekend óf je bent op het moment van schrijven je tas aan het inpakken voor hét festival van het jaar. Natuurlijk is Spinnin' Records present op Tomorrowland met acts als Martin Garrix, Oliver Heldens en ga zo nog maar even door.

Maar wist je ook dat je 's werelds bekendste dance-label live verslag doet van het festival ter plekke? Meest interessant is nog wel dat je met niemand minder dan Tiësto kunt snapchatten! 'In aanloop naar zijn set op het hoofdpodium (zondag van 22:30 tot 23:30 uur, red.) die avond verschijnen er de gehele dag posts van de wereldberoemde dj op het Spinnin' kanaal, vol foto's en video's', zo laat Spinnin' in een persbericht weten. Enige wat je nu nog nodig hebt is de accountnaam van het label en dat is: spinninrecords.

Maar laten we niet vergeten dat Clublife Magazine ook present is. Party blogger Denise én Dena houden je op de hoogte, houd dus onze website en social media kanalen in de gaten!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws