Drop je demo en win privé-masterclass van Sam Feldt

Eveline Meijer | 15 oktober 2015
headlines


Je werkt dagen, misschien wel weken aan je demo, om hem vervolgens op te sturen naar een platenlabel. De kans is groot dat je niets meer terughoort en je harde werken voor niets is geweest. Maar niet tijdens ADE! Music State heeft voor #SecretDemo de handen ineen geslagen met Spinnin' Records en Sam Feldt en daar kun jij gebruik van maken.

Op 16 oktober, op een bepaalde tijd en op een bepaalde, nog geheime, locatie kun jij je demo droppen in een studio. Jorn Heringa, de A&R Manager van Spinnin' Records, en Sam Feldt beluisteren deze vervolgens en het grootste jonge talent wordt gekroond tot winnaar. En daar hangt een mooie prijs aan! Als jij wint, krijg je een privé-masterclass van Sam Feldt in de studio van Spinnin' Records! Wie wil dat nu niet?

Meedoen

Waar moet je je demo nu droppen? Daar moet je zelf achterkomen! In de onderstaande video zitten allerlei hints verborgen. Spot de hints en ontdek waar en wanneer je jouw demo kunt droppen om mee te doen aan #SecretDemo. Houdt daarnaast de website en social media-kanalen van Music State goed in de gaten voor meer info over #SecretDemo!

https://www.youtube.com/v-xQRTuwwR4

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws