Bizar: DJ set winnen met Carl Cox in het Britse regeringshuis

Senta Bemelman | 4 februari 2016
headlines

De gangen van het Britse regeringshuis volblazen met lekkere acid house beats, naast de enige echte 3-deck wizard: Carl Cox. Het klinkt voor de meesten als een droom, maar voor jonge DJ’s in Groot-Brittannië kan dit werkelijkheid worden.

Stichting Last Night a DJ Saved My Life geeft  Britse DJ’s van tussen de 14 en 24 jaar oud een kans om een set te draaien met platenkoning Carl Cox. Daarnaast krijgt de winnaar naast vette DJ gear ter waarde van duizenden ponden, ook een hele rits aan muzikale cursussen.

Carl Cox

Muziekambassadeur Carl Cox is een veteraan in de DJ-scene. Techno, Dance, Cox draait er zijn hand niet voor om. Daarnaast heeft hij zijn eigen platenlabel King of Ibiza. en kon je op Party Scene  ook lezen over zijn eigen evenement. Deze man doet het allemaal.

Eisen

Deelnemen aan de wedstrijd kan alleen als je in Groot- Britannië woont, tussen de 14 en 24 jaar oud bent en je eigen originele remix instuurt van maximaal dertig minuten. Daarnaast dien je ook minimaal 50 pond te hebben opgehaald, via je account opLast Night a DJ Saved My Life , om mee te kunnen doen aan de UK National Heat finale.Last Night a DJ Saved My Life is een vrijwilligersorganisatie, die zich inzet voor kinderen uit conflictlanden.

Check hieronder de set die Carl Cox gebruikte om op Tomorrowland 2015 het publiek weg te blazen

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws