Latin Lovers

Partyscene Redactie | 5 januari 2012
headlines

Latin Lovers keert op zaterdag 14 Januari terug in de Winkel Van Sinkel in Utrecht.

Latin Lovers is weer helemaal terug in het vertrouwde Utrecht tussen de grachten. Met een spetterende tweede editie en een tot de nok toe gevulde Winkel van Sinkel met fantastisch publiek is Latin Lovers meer dan terug en met veel liefde in de armen gesloten in de locatie waar het voor Utrechtse begrippen allemaal ooit begon. Natuurlijk knalt het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland door met een zomerse reeks in de Domstad en de derde editie staat nu al bij velen in de agenda: zaterdag 14 januari 2012 kun je nog nét iedereen een gelukkig nieuwjaar wensen en dat kan met muzikale inbreng van Lucien Foort, D-Rashid, Jasper Clash, Stefan Vilijn en MC Haits!

lucien foort

De man van wie alle rasta's heen en weer bouncen op de tribalbeat, we hebben het natuurlijk over The Funkydrummer aka Lucien Foort! Met veel liefde en vooral passie voor muziek en de percussie is Lucien een ware aanwinst voor de avond. Laat hem je prime time meenemen door een overvloed aan trommels! Maar ook de koning van de Latin en onder andere bekend van onze collega's van het festival Latin Village komt D-Rashid zijn ervaring los bombarderen op de dansvloer van de Nachtwinkel. Jasper Clash staat ook echter de decks.

De avond zal ook een nieuwkomer introduceren! Stefan Vilijn is nieuw bij Latin Lovers maar zeker geen kleine. Met zijn zomerhit "Tentacao" heeft hij hoge ogen gescoord en stond hij op diverse festivals zijn Latin roots te trakteren aan zijn publiek: watch him! Vocaal zal de avond gehypt en ondersteund worden door MC Haits, bekend van het wereldwijde Hed Kandi. Ook voor de Winkel van Sinkel zijn er natuurlijk weer Ladytickets beschikbaar. Kijk daarvoor op de site van de organisatie. Normale kaarten kosten 10 euro in de voorverkoop.

Check ook www.footclub.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws