Win een optreden bij Bungalup!

Partyscene Redactie | 21 december 2011
headlines

Bungalup is het eerste festival ooit in Nederland dat een weekend lang in een bungalowpark plaats vindt, uniek dus!  Dit festijn neemt komend jaar plaats van 3 – 5 februari Center Parcs De Eemhof in Zeewolde compleet over en was zonder dat het programma bekend was gemaakt in minder dan vier weken uitverkocht.  Kortom, dit wordt legendarisch!

De organisatie bestaat uit de mensen van Valtifest, één van de populairste en creatiefste outdoor festivals van Nederland, jaarlijks op het NDSM terrein in Amsterdam Noord. Zij zorgen met al hun vrienden op alle dagen en nachten voor een uitgebreid dag- en avondprogramma waarbij gebruik gemaakt wordt van meerdere locaties van het bungalowpark. Eén van de locaties wordt gehost door Flexcitement.com en Wiseman Entertainment: De Trackershut.

de Trackershut op Bungalup 2012

De Trackershut
Het is even zoeken op het Bungalup terrein maar als je eenmaal in de Trackershut van de twee beukende boswachters ‘der Bor und der Franz’ en hun ravende houthaksters ‘die Hanna und die Suzanna’ belandt dan kan je je eigen favoriete tracks aanvragen… Maar dat is niet alles! Er is doldwaas vermaak in de vorm van House Karaoke, Disco Bingo én het beruchte Happy Hardcore Karaoke (bekend van o.a. Jägerland). Dikke prijzen winnen alom! Muzikaal zit het dus wel snor in de Trackershut, met house, techno, classics, 90s en verzoekjes. Knallen dus op zaterdag en zondag met Flexmeister F en Bob Wisman! Maar ook de semi live act 2 Man en 1 Paardenkop is erbij: lekker beesten op Skihut techhouse met een vleugje nostalgie! Uiteraard zijn er nog vuige verrassingen en andere zaken die het daglicht niet kunnen verdragen plus een DIY knutselhoek. Bijzijn is meemaken!
2 man en 1 paardenkop act
Zelf optreden?
Was jij met je vrienden er op tijd bij en hebben jullie een bungalow weten te scoren? En wil je naast een weekend feesten en beesten ook zelf even shinen, je 15 minutes of fame scoren en dus een (semi) live optreden verzorgen in De Trackershut? Maak dan een kort filmpje van maximaal 1 minuut van jouw gekkigheid, knal hem op Youtube en post hem op www.facebook.com/happyhardcorekaraoke

Je mag zingen, een muziekinstrument bespelen, een goeie mop tappen, een gek dansje doen, hakkuh, playbacken of een plaatje draaien. Hoe gekker hoe beter! Want de origineelste act gaat optreden bij De Trackershut op zondag 5 februari! Post de link naar hetYoutube filmpje voor 28 januari 12.00 om kans te maken op eeuwige roem op dit unieke festival.

Check www.bungalup.nl en www.flexcitement.com voor meer informatie.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws