Madhouse on tour

Partyscene Redactie | 9 december 2011
headlines

madhouse in jongerensoosAanstaande zaterdag zal het gekkenhuis van Jean neerstrijken in de Achterhoek voor een uniek groots spektakel in een relatief klein jongerencentrum! Hierbij zal het Madhouse on Tour concept meereizen en zal de avond tot in de late uurtjes doorgaan! Bij deze wil de organisatie ook de timetable voor zaterdag bekend maken.

21:00-23.00 Rico Favella

23.00-01.00 Jean

01.00-03.00 Quintin

MC Boogshe

Dat het een vette avond gaat worden staat vast. De DJ's zijn er klaar voor en het geluid is getest. Quintin: "Ik verwacht dat het net zo'n feest word als een vorige keer toen ik in Elbekurkie draaide, eigenlijk weet ik wel zeker dat het nog veel vetter word!" Ook Jean is er helemaal klaar voor en weet dat de Achterhoek bekend staat om zijn gezelligheid en spontaniteit: "Ga maar vast 2 dagen aan één stuk slapen, want iedereen moet super GEK doen!".

De organisatie heeft voor dit feest dan ook alles uit de kast getrokken. Men is drie weken bezig met opbouwen en testen van het geheel en het beloofd een fraai geheel te worden. Ook Sinterklaas en zijn pieten zijn afgelopen week bij Elbekurkie op bezoek geweest en hebben dit bevestigd. Dan moet het toch goed zijn!

Elbekurkie staat bekend om zijn gezelligheid van jewelste en beste geluid. "Klein maar fijn" wordt vaak gezegd en zo is het maar net! Één van de redenen waarom Madhouse op 10 december niet naar Ahoy gaat maar naar dit kleine jeugdcentrum. Alles zal deze avond in het teken staan van de beste house, trance en techno van dit moment. Voor de mensen die al eens een bezoek gebracht hebben aan dit concept zullen vast weten waar het voor staat en dat is niet mis! Dus heb jij zin in lekkere beats en pompende basslines? Dan weet je wat je te doen staat!

Voor deze speciale Madhouse editie gaat de organisatie natuurlijk geen hoge entree heffen met hoge administratiekosten en andere onzin! De organisatie houdt het lekker simpel bij deurverkoop. En dat wil niet zeggen dat deze dan wel hoog is. De entree voor de avond zal 7,- euro bedragen en voor leden van Elbekurkie 5,- euro. Dit bedrag houdt de organisatie zo laag zodat ook de jeugd vanaf 14 jaar een kans krijgt om dit unieke feest (goedkoop) mee te kunnen maken. De deuren openen om 20.00 uur en zullen rond de klok van 03.15 uur sluiten. De organisatie is er klaar voor, jullie ook?!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws