Bungalup update

Partyscene Redactie | 25 november 2011
headlines

De Tropical Pool Party wordt sowieso hot hot hot met sets van WANNABE A STAR, FEEST DJ RUUD en een optreden van TRAFASSI! Kleine wasjes grote pasjes dus. Overigens is het zwembad het gehele weekend geopend als je liever wat baantjes trekt in plaats van danst in het water. Goed middel tegen een kater.
bungalup update flexcitement trackershut
We zijn er heel erg blij mee dat veel bevriende partijen act de presence zullen geven tijdens Bungalup! en ieder hun eigen avond gaan hosten. In willekeurige volgorde: Dog Day Disco, 22tracks, Teenies Place, RAUW, VRIJ, RiskSoundSystem, CABLE en BarkersBar zijn er allemaal bij! Dat belooft veel goeds!Wie zoet is krijgt lekkers en wie naar Bungalup! gaat muziek waar je blij van wordt. Rond de verjaardag van die man met de net iets te lange baard zullen we via onze eigen website de volledige programmering van deze avonden bekend maken. Een naam is al uitgelekt op het wereldwijde web dus noemen we nu wel alvast: niemand minder dan GESAFFELSTEIN! Check.

Tijdens het Bal Masque op de zaterdagavond  in ieder geval een heel verrassend live optreden en  zoals de naam van de tent al doet vermoeden alleen maar sterren: RIPTIDE, de goochelende kunstenaar  THE MAGICIAN, spanning tijdens een backtoback set van CINNAMAN en JACKMASTER, en familiester JOOST VAN BELLEN. Inderdaad allemaal sterren, dat is duidelijk, maar wat is dan de naam van die tent? DE Willem Ruis Sterren tent! De echte, de original, ja hij staat er dus echt.

Mode, kunst en literatuur krijgen zeker hun plek binnen Bungalup! Zo komt er onder andere een fashion show van Bas Kosters en een portie literatuur van deze tijd door Achievers.  Ook van de partij is Kits Zonder Blog, het offline muziekblog waar toonaangevende dj’s en producers aan de hand van drie nummers hun muzikale wereld laten horen aan de bezoekers. En mocht je lekker even binnen in je huisje willen blijven, Habbekrats verzorgt drie dagen lang de programmering van Bungalup TV!

Zoals het hoort heeft een bungalowpark natuurlijk een overheerlijk pannenkoekenhuis waar je in het geval van Bungalup! niet gaat kiezen uit spek, appel of poedersuiker maar gewoon keiharde dikke vette pannekoekenrave om je oren krijgt van SANDEMAN, INTERGALACTIC LADYBOY & HOLYSMOOK.

In De Trackershut, powered by Flexcitement, van de twee beukende boswachters ‘der Bor und der Franz’ en hun ravende houthaksters ‘die Hanna und die Suzanna’ kunnen bezoekers hun eigen tracks aanvragen. En! Ergens tijdens het Bungalup! weekend ga je ook de “Jäger Music presents Secret Jäger party” vinden. Waar en wanneer precies?! Dat hoor je dus nog! Spannend!

In ieder geval gaan we jullie allemaal op vrijdag 3 februari 2012 vanaf 15:00 uur verwelkomen in het prachtige Center Parcs De Eemhof in Zeewolde. We kunnen elkaar dan beter leren kennen tijdens het grote Meet & Greet feest hosted by BUTT SLAMMER en JACK UNDERCOVER in de Action Factory.

Vanaf dan wordt het drie dagen feest, elke dag weer anders dan de vorige.

We houden je op de hoogte en brengen rond 5 december weer meer nieuws, en VEEL meer namen! Hou www.bungalup.nl in de gaten!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws