Hifi

Partyscene Redactie | 26 januari 2012
headlines

Nuno en Patrice Bäumel komen met een nieuw clubconcept en dat heet Hifi.

Hifi is het nieuwe clubconcept van Nuno dos Santos & Patrice Bäumel. Na hun befaamde 360-avonden in Club 11 en Trouw is Hifi de logische voortzetting van een muzikaal ontwikkelingsproces. Hun nieuwe missie is het slaan van een brug tussen indie- en electronische dansmuziek. Tijdens de eerste editie op zaterdag 4 februari zal het duo Benoit & Sergio, bekend van tracks als ‘Walk & Talk’ en ‘Principles’, een live set verzorgen. Bäumel en dos Santos zullen afzonderlijk van elkaar voor de dj-sets gaan.

Benoit & Sergio

Hifi staat voor actie op het podium: echte muzikanten en originele performances. Indie music, normaal gesproken iets om naar te kijken in een concertformaat, zal – verrijkt met de parels van techno, electronica en bass music – op een super dansbare manier gepresenteerd worden. Bäumel en dos Santos willen in hun sets veel ruimte geven aan grootse hits, echte songs, memorabele momenten en een tomeloze “headbanging, crowd-surfing” energie, dat alles zonder de muffe geur van school- of studentenfeestjes.

Benoit & Sergio zullen op zaterdag 4 februari voor de derde keer in Nederland een live optreden verzorgen. De Amerikaanse club-popkoningen hebben sinds 2010 een aantal zeer karakteristieke tracks naar buiten gebracht en zullen dat op Hifi zeker laten horen. Kaarten kosten 15 euro in de voorverkoop en 17 euro aan de deur.

Check ook www.trouwamsterdam.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws