Kunst zinnig feestje

Partyscene Redactie | 21 maart 2012
headlines

Trouw/De Verdieping en het Stedelijk Museum organiseren op donderdag 29 maart de Contemporary Art Club, een avond met kunst, video-installaties, lezingen en interviews  over de club scene en natuurlijk de allernieuwste clubmuziek!

trouw

In een tijdelijke tentoonstelling worden werken van kunstenaars Rineke Dijkstra, Mark Leckey, Jeremy Shaw en Matt Stokes gepresenteerd. Er zal een performance van de jonge kunstenaar Matthew Robert Lutz Kinoy zijn en Dick Hebdige zal spreken.

Ter afsluiting van de tentoonstelling Contemporary Art Club organiseren het Stedelijk Museum en Trouw/De Verdieping een afterparty op zondag 1 april. Deze bijzondere editie in samenwerking met Upload Cinema zal geheel in het teken staan van de club en kunst.

Dagan Cohen van Upload Cinema presenteert een middag waarop de meest opvallende, prachtige en absurde filmbeelden uit het uitgaansleven te zien zijn die op internet te vinden zijn. Van authentieke disco-, techno-, house- en hiphop-clubvideo tot uitzinnige performances, artistiekerige party-installaties en beelden van mensenmassa's die volkomen uit hun dak gaan of treurige types die in een hoekje staan: het is allemaal te zien op deze bijzondere middageditie van Upload Cinema!

Deze middag zal ook de tentoonstelling Contemporary Art Club te bezichtigen zijn, met installaties van de kunstenaars Rineke Dijkstra, Mark Leckey, Matt Stokes en Jeremy Shaw.

Check www.trouwamsterdam.nl voor alle details.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws