Loveland update

Partyscene Redactie | 21 maart 2012
headlines

Twee keer goed nieuws vandaag. Lang rave de burgemeester. Loveland Queensday gaat door en er zijn nieuwe namen voor Loveland Festival 2012!

Vandaag is de kogel eindelijk door de kerk. Alles stond helemaal in gereedheid voor een gedenkwaardige Koninginnedag. Het was alleen wachten op de vergunning. Die is eindelijk binnen! Op 30 april staat Loveland Queensday in het schitterende Oosterpark.
loveland
Om de feestvreugde te bevorderen, geven we meteen maar de ijzersterke line-up. Secret Cinema B2B Egbert, Monika Kruse, Sébastien Léger, Kaiserdisco, Michel de Hey, Remy, Dimitri Kneppers en Marnix nemen van 12:00 uur tot 20:00 uur plaats achter de draaitafels.

De gemeente verplicht dit jaar ieder groot evenement tot het heffen van een entreeprijs. Samen met de strengere regelgeving zorgt dit ervoor dat het niet mogelijk is om dit jaar een gratis feest te organiseren. Geheel tegen de traditie van het koninginnedagfeest in. Omdat we de prijs zo laag mogelijk willen houden, is er gekozen om early bird tickets voor vijf euro te verkopen. Jullie krijgen in ruil daarvoor gratis toiletten (zeldzaam op Koninginnedag in Amsterdam), een omheind en goed beveiligd feest en genoeg ruimte voor een feestje in een prachtig, groen park.

Daarnaast krijgen bezoekers met een Loveland Festival 2012-ticket gratis toegang tot het terrein. Wanneer feestgangers een e-ticket voor Loveland Festival 2012 kopen, krijgen zij daarbij automatisch een Queensday-ticket. Lovelanders die bij de Primera Loveland Festival-tickets hebben gekocht, moeten het kaartje meenemen op Koninginnedag. Voor de actie geldt: vol is vol.

Er zijn gelimiteerd kaarten beschikbaar. Na de succesvolle en drukbezochte feesten van voorgaande jaren adviseren we je om snel je ticket te kopen.

Nieuwe namen Loveland Festival

Vorig week toverden we de eerste namen voor Loveland Festival 2012 uit de hoge hoed. Zoals beloofd zijn hier de nieuwe namen. Allereerst, de man van het moment: Solomun. Met zijn deephouse speelt hij zaal na zaal helemaal plat. Cassy B2B Danny Howells zijn daar ook meer dan bedreven in. Datzelfde kan gezegd worden van het Duitse duo Extrawelt LIVE. Gewend aan een groot publiek en de kwaliteiten om perfect aan te voelen wat het publiek nodig heeft.. Daar mag nog bijgevoegd worden, de meester van de moddervette bassline Martin Buttrich LIVE.

Sébastien Léger staat al bijna tien jaar als boegbeeld op alle feesten die worden georganiseerd door Loveland. En ook voor Fedde le Grand is het geen onbekend terrein. In 2012 viert hij zijn vijfjarig Loveland Festival-jubileum. Twee debutanten dit jaar zijn Bingo Players en Jimpster. De Nederlandse Bingo Players schoten in korte tijd snoeihard naar de top. Jimpster brengt altijd een zwoel en diep housegeluid. Heerlijk voor het echte festivalgevoel.

Klik hier om de volledige lijst met namen te zien en om je early bird ticket te kopen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws