Vloervuller van de week: Pursuit Grooves

Partyscene Redactie | 3 februari 2012
headlines

Koud hè?

Ja mensen, er is maar één sneeuwbuitje nodig om ons land in complete chaos te storten. Blijf als het kan dus liever lekker binnen, met een kop snert of een mok warme choco. En natuurlijk met een mooi muziekje op de speakers, zoals deze toepasselijke track van Pursuit Grooves.

Pursuit GroovesMet al vier albums op haar naam, ep-releases op het label Tectonic en tracks op compilaties van Rush Hour en Brownswood Recordings, begint de in New York woonachtige dj/vj/ producer Pursuit Grooves solo wereldwijd steeds meer aan de weg te timmeren. Vorig jaar kwam daar nog de samenwerking met de Canadese producer ProEf bij, in het project GuSHee.

Ook in Nederland was Vanese Smith, zoals ze in het dagelijks leven heet, o.a. al live te zien op Todays Art Festival en bij Le Guess Who. Maar deze eigenzinnige dame mag wat ons betreft best veel vaker op de Nederlandse podia verschijnen, want de sliced beats in haar ‘soultronics’ smaken absoluut naar meer. Vandaag helpt ze ons de kou door met een warm en toepasselijk plaatje. Sneeuw, ijs en wind, let’s do this!

Pursuit Grooves- ‘Let's Do It Winter’

 

(link) 

Facebook Pursuit Grooves

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws