Te koop: vierkante meters dansvloer

Partyscene Redactie | 19 april 2012
headlines

Losgaan per m²

Altijd leuk! Een stukje creativiteit rond de verkoop van tickets, in plaats van het geijkte saaie persberichtje. Bij een dik technofeestje vrijdag in de Akhnaton, geeft organisator Mafkees je de gelegenheid om tijdelijk de trotse eigenaar te worden van dansbaar stukje 020.

 

Hebben!! Steve Rachmad-poppetje.We zijn er een beetje laat bij, dus helaas zijn alle plekken vlak voor de dj-booth al gereserveerd. *Sorry* Maar een eigen plekje aan de bar is toch ook enorm handig! Op een heuse plattegrond van Akhnaton kun je zelf bepalen welke vierkante meter vloer jij jezelf toe wilt eigenen, zodat je goed kunt genieten van Steve Rachmad, Wouter de Moor, Spacegirls, Uptight Ed en Marty Ferrari op vrijdag 20 april (11:00u tot 05:00u).

Extra zin in dit feestje krijgen we ook van de hilarische aanbevelingen ‘alle begrenzers mogen eraf’ en ‘met extra hard geluid’. Voor de Facebookvrienden van Mafkees is er dan ook nog eens een zelf knutselbaar Steve Rachmad-poppetje; natuurlijk een onmisbaar collector's item voor de doorgewinterde Rachmad-fan. Je komt al in het bezit van je eigen m² dansvloer voor de schappelijke prijs van €9,- (€ 13,- aan de deur).

Meer info vind je op de website en Facebook-pagina van Mafkees.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws