Luke Slater tijdens Transistor in 013

Partyscene Redactie | 9 februari 2002
headlines


Een goed voorbeeld is de nieuwe single van Luke Slater. Felix Da Housecat, Pilgrem & B.L.I.M. en Adam Beyer & Henrik B. maakten ieder voor zich (of met gast) een voor hun typische mix. Nu is ‘Stars And Heroes’ geschikt voor commerciële technofeesten (Felix), drum’n’bassavonden (B.L.I.M.) en electro-events. Al vanaf het begin van de jaren negentig is Luke Slater een van de pioniers van de Engelse electro-scene. Dankzij zijn debuut dat het innoverende label Novamute uitbracht. Zijn albums ‘Freek Funk’ en ‘Wireless’ ontbreken in geen dance-verzameling. Slater is een van de toonaangevers van deze muziekstroming geworden.

Miss Rebelbass herself zien en horen we altijd graag. Of eigenlijk; voelen we graag, want de leading Lady (Aïda) van de techno weet ook de onderbuik te raken. In binnen- en buitenland, van Tel Aviv tot Eindhoven…

Dat geldt ook voor 'onze eigen' Noes. Het opperhoofd van de Local Clash ontlokt de decks beukende ritmes en groovende baslijnen. Geen wonder dat hij eerder het publiek (in 013 maar ook elders) klaarstoomde voor DJ's als Jeff Mills en Kenny Larkin.

VJ Stalker zorgt voor de passende beelden. Dit is mixen van beelden en kleuren waardoor de beats en melodieën een extra dimensie krijgen.

datum : vrijdag 6 september
plaats : 013 popcentrum, The Choice
zaal open : 22.00 uur
aanvang : 22.00 uur
entree : € 15,00 (excl. servicekosten)
voorverkoop : De voorverkoop is van start gegaan bij 013
boxoffice (ma t/m za van 10 tot 18 uur), de grotere postkantoren, GWK’s, grotere VVV-kantoren, Ticketlijn (0900-3001250), www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen

Kaartjes winnen voor Luke Slater in 013? Check "WINNEN"

(toegevoegd:02-09-2002/14:12)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws