Love2Party Weekendoverzicht

Partyscene Redactie | 24 juni 2011
headlines

WEEEEEEEEEEEKEND!!!!!

Een wat karig overzicht, deze week. Alle dj’s zitten namelijk of op Ibiza, of in Spaarnewoude tijdens het Awakenings festival. Zit je niet met je luie kont op het Spaanse zand, of heb je geen kaartje voor het mekka van de technoliefhebber, dan kun je nog naar het Nederlandse strand (Scheveningen, Bloemendaal), voor de nodige technobeats. En dat was het dan wel, maar het is genoeg.

 

 

Wat: Berlin Ruft An

Locatie: Paard, Den Haag.

Datum: zaterdag 25 juni.

Line-up: Peter Van Hoesen, Sascha Funke, Stephan Bodzin.

Entree: 12,50 euro.

Bijzonderheden: Zaterdag vindt de vijfde editie plaats van 'Berlin Ruft An!' in het Haagse Paard van Troje, de avond die zich richt op Berlijnse acts. Ooit begonnen als een avond met Berlijnse artiesten op weg naar de top, is Berlin Ruft An! inmiddels uitgegroeid tot een op zichzelf staand minifestival.

Op de voorgaande edities stonden klinkende namen als Phanta du Prince, Cobra killer, To Roccoco Rot en MIA. Ook de 2011 editie is veelbelovend waarin een grootheid als Stephan Bodzin het podium deelt met opkomende talenten Peter van Hoesen en de spannende Sascha Funke.

 

 

Paard

Wat: Imprint & Drukpers en vrienden.

Locatie: TrouwAmsterdam.

Datum: zaterdag 25 juni.

Line-up:

Trouw - Imprint: Sandrien, Surgeon

De Verdieping - Drukpers en vrienden: Job Jobse, Olaf Boswijk.

Entree: 17 euro.

Bijzonderheden: Het is alweer bijna een jaar geleden dat Sandrien haar maandelijkse technoavond Imprint in Trouw is gestart. Vanaf het begin was één ding duidelijk: het was niet de vraag óf Surgeon op Imprint moest komen draaien, maar de vraag wanneer. Nu blijkt dat die boeking slechts een kwestie van tijd was, en het geduld wordt beloond want op zaterdag 25 juni staat Surgeon in Trouw. Een perfecte nacht voor als je nog even door wilt na een festival, of misschien is het zelfs beter om deze avond met frisse energie in te gaan.

 

 

Wat: Awakenings Festival.

Locatie: Spaarnwoude (Deelplan Houtrak), Halfweg.

Datum: zaterdag 25 juni.

Line-up: o.a. Live: Reboot, Karotte, Live: Luke Abbott, James Holden, Live: Makam, Live: Pantha du Prince, Âme, Dixon, Live: Henrik Schwarz, Miss Djax, Pet Duo, Rush, Gayle San,  Jeff Mills, Joris Voorn, Chris Liebing. Speedy J, Luke Slater, Ben Klock, Laurent Garnier, ScanX,  Seth Troxler, Luciano, Ricardo Villalobos, Marco Carola, Adam Beyer, Live: Vitalic, Derrick May, Kevin Saunderson, Dave Clarke.

Entree: 50 euro.

Bijzonderheden: Het Mekka van de technoliefhebbers vind je dit jaar in Spaarnwoude, komende zaterdag. Want wat een monsterlijke line-up heeft Monumental gerealiseerd. Niet vreemd dat het festival als sinds november vorig jaar (!!) is uitverkocht. Voor hen die een kaartje hebben: enjoy. Dit wordt een big one!  

 

Woodstock

Wat: Hey!

Locatie: Woodstock 69, Bloemendaal aan zee.

Datum: zondag 26 juni.

Line-up: Michel de Hey, Tini, Live: Martin Buttrich.

Entree: 12,50 euro.

Bijzonderheden: Na een aantal regenachtige weken lijkt het aankomende zondag weer prima strandweer te worden, prima met een hoofdletter P. 23 graden, een wolkje en een zonnetje. Een dag vol gegarandeerd goede muziek, swingende heupen, zon en cerveza's!

Gasten deze editie zijn Tini & Martin Buttrich. Beiden onderdeel van het bekende en wereldwijd gerespecteerde Desolat label. Het label wat Martin Buttrich samen met Loco Dice een aantal jaar geleden oprichtte. Desolat onderscheidt zich vooral qua diversiteit van andere grotere labels. Zo is er naast de bekende 'Loco Dice sound' ook ruimte voor een artiest als Dennis Ferrer en vinden we op het Desolat roster ook een aantal bekende en onbekendere hip hop artiesten.

 

 

Wat: Karavaan presents ... Steve Rachmtad & Heiko Laux

Locatie: Studio80, Amsterdam.

Datum: zondag 26 juni.

Line-up: Gino Gisberto, Tony Netten, Steve Rachmad, Heiko Laux

Entree: Gratis.

Bijzonderheden: Aan het leukste stukje strand van Nederland, op loopafstand van de boulevard, ligt strandpaviljoen ‘De Karavaan’. Gelegen aan het Zwarte Pad, nu bijna een kwart eeuw een begrip onder de strandetablissementen van Scheveningen.

De Karavaan onderscheidt zich door haar rustieke ambiance, de altijd onbevangen sfeer, haar uitstekende keuken en het service gerichte personeel. En haar soms dikke technofeestjes met komende zondag de zwarte parel van de Nederlandse technoscene en de Duitse grootheid en Kanzleramt-oprichter Heiko Laux.

Hebben we een essentieel feestje gemist in dit overzicht? Zet ‘m dan in het forum! Voor een uitgebreider overzicht, is er natuurlijk altijd nog de partyagenda

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws