Compilaties voor Japan

Partyscene Redactie | 24 maart 2011
headlines

Opbrengst compilaties naar Japanse Rode Kruis

Naast de oprichting van Red Dot Relief door drie bekende labels, zijn er inmiddels ook twee compilatiealbums samengesteld t.b.v. het Japanse Rode Kruis. O.a Laurent Garnier, KiNK, Legowelt en Kode 9 stelden tracks beschikbaar voor dit goede doel.

'Nihon Kizuna'


‘Nihon Kizuna’ is beschikbaar via de website Bandcamp en bevat 50 tracks vol experimentele electronica en dubstep van zowel bekende namen (Kode 9, Onra) als nieuw talent. Op de compilatie vinden we ook diverse Japanse muzikale bijdragen.

De compilatie kost £10,- en alle tracks zijn hier te beluisteren.



'Snuff Trax for Japan'
Ook de Snuff Crew wist 45 artiesten te ronselen voor de goed gevulde house, techno en dubstep-compilatie ‘Snuff Trax for Japan’, met tracks van o.a. Laurent Garnier, KiNK. Legowelt, Hieroglyphic Being, Ascii.Disko, Remute en Renato Cohen. De tracks zijn afzonderlijk te downloaden en de kosten van de complete compilatie varieren tussen € 10,36 en € 17,28 (afhankelijk van het audioformat). Hier kun je de tracks beluisteren en kopen.

Mensen in nood helpen en er ook nog een vrachtlading lekkere tunes voor terugkrijgen… Waar wacht je eigenlijk nog op? :-)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws