Eerste verjaardag MISCISM

Partyscene Redactie | 9 juni 2011
headlines

MISCISM viert de eerste verjaardag op vrijdag 24 juni in Club Air met Ill Blu.

De zon schijnt vol met een strak hemels blauwe lucht, het kwik komt boven de 20 graden. Duizenden mensen op Bloemendaal, Zandvoort of in het Vondelpark op zoek naar het zomerse gevoel. Op 24 juni haalt MISCISM dat zomerse gevoel naar het Rembrandtplein door middel van tropische UK house geluiden en vrouwvriendelijke bass-deuntjes. MISCISM streeft er naar om de meest vooruitstrevende House muziek in meest vooruitstrevende club van Amsterdam, AIR, neer te zetten. Ill Blu, Jam City, Presk, Mike Engine & Styx en Sakka zullen je op deze avond vol stoppen met dikke house beats.

ill blu

Ill Blu, hèt producersduo uit de UK van het moment, hebben roem verkregen door hun “Melt Down EP” op het ‘Numbers’ label. Daarvoor brachten ze de single “Bellion/Dragon Pop” op Kode9’s ‘Hyperdub’ label die in elke charts voorbij kwamen. Ze stonden aan de wieg van de ‘UK Funky’ movement door middel van hun dubplates ( onuitgebrachte muziek) die door alle house dj’s van formaat gedraaid werden en hun bijdrage aan de ‘Fantastic Four’ reeks met onder andere Roska en Scratcha DVA.  Jam City kwam met dè anthem van 2010 binnen in de scene en is sindsdien de vaandeldrager van de sferische grimey house binnen het ‘Night Slugs’ stal.

Presk, een producer van eigen bodem, brengt je een mix van techno, house en garage met een extreem subheavy ondertoon.  Sakka, resident van MISCISM, verzorgt de opwarming zoals we dat nu inmiddels van hem gewend zijn. Mike Engine & Styx, bekend van de Audio Culture feesten in de hoofdstad, zullen de avond op een gepaste wijze afsluiten. Kaarten kosten 12,50 euro in de voorverkoop en 15 euro aan de deur.

Voor meer informatie ga je naar www.miscism.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws