Silly Symphonies even terug van weggeweest

Partyscene Redactie | 3 augustus 2010
headlines

The Sound of Silly @ Scheveningen

Silly Symphonies, de Haagse partyorganisatie in ruste, kan het toch niet laten. Na in 2008 de gelijknamige club aan de Grote Marktstraat te hebben gesloten en te zijn gestopt met het geven van feesten, organiseren de gebroeders Unger op zaterdag 4 september een reünie op het strand van Scheveningen.

 Na in 2008 de gelijknamige club aan de Grote Marktstraat te hebben gesloten en te zijn gestopt met het geven van feesten, organiseert Silly Symphonies op zaterdag 4 september een reünie op het strand van Scheveningen.Silly Symphonies, vernoemd naar de gelijknamige tekenfilm van Walt Disney - wie kent het logo met het visje niet? Vooral medio jaren negentig was de Haagse partyorganisatie met groot- en kleinschalige feesten in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag een belangrijke speler in de vaderlandse dancescene.

Op vele vlakken binnen ons dance-wereldje is Silly Symphonies actief geweest. Zo brachten Unger en zijn broers een populaire cd-serie uit (The Sound of Silly), waren mede-eigenaar van BG Magazine en dj-management Firm Bookings. Nu alles is opgedoekt, krijgt de Silly Symphonies-achterban heimwee naar vroegere tijden.

Iedereen die de Haagse partyorganisatie een warm hart toedraagt dient zaterdag 4 september in zijn agenda te bekladden met een klein partyvisje. Plaats van handeling is strandpaviljoen De Staat in Scheveningen. De line-up wordt binnenkort bekend gemaakt.

Meer info op de Facebook-pagina van Silly Symphonies

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws