Vloervuller van de week: Steve Rachmad

Partyscene Redactie | 3 juni 2010
headlines

We mogen los!!

Het thema ‘Lucky Number 7’ voor de zevende Free Your Mind-editie lijkt realiteit te worden, met een –op het moment van schrijven- bijna uitverkocht festival en een zomerse 25 graden in de weersvoorspellingen. Zaterdag 5 juni mogen we eindelijk weer BUITEN los met onder meer de lekkere stevige tunes van Steve Rachmad.

Laatste keer FYM bij de Arnhemse Stadsblokken.Niets lijkt een compleet geslaagde festivaldag nog in de weg te staan en dat is maar goed ook, want afgelopen dinsdag werd helaas bekend dat FYM 2010 de allerlaatste editie zal zijn bij de Arnhemse Stadsblokken.

FCA meldt hierover in haar nieuwsbrief: “We kunnen geen garanties van de eigenaar krijgen voor de aankomende jaren om het voortbestaan van het festival op die plek te waarborgen. Intussen zijn de kosten die het terrein met zich meebrengt niet meer te verantwoorden om het festival op die plek te organiseren. Wij steken deze kosten liever in een goede programmering en ander vermaak voor jullie, de bezoekers. Waar Free Your Mind Festival naar toe verhuist wordt binnen een paar maanden bekend gemaakt.”

Nog één keer flink genieten dus van het uitzicht op de Rijn, de John Frostbrug en de skyline van Arnhem. De techno is zoals ieder jaar goed vertegenwoordigd in de FYM line-up met o.a. Planetary Assault Systems, Billy Nasty, Robert Hood, Michel de Hey, Speedy J, Secret Cinema, Estroe, Benny, Remy, Pitto en de man die ons al meer dan 25 jaar in hogere sferen brengt, Steve Rachmad.

Om vast in de stemming te komen voor zaterdag is onze vloervuller deze week dan ook een hele dikke technokneiter die Rachmad -onder één van zijn pakweg twintig aliassen- maakte in 2001: ‘Virton’.

 

Website Free Your Mind Festival

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws