Track van de week: Secret Cinema

Partyscene Redactie | 10 maart 2010
headlines

De festivalknaller van 2009!

Aanstaande vrijdag verjaart Jeroen Verhey. De Rotterdamse live performer viert dat met optredens in Wenen en natuurlijk in zijn hometown aan de Maas. Locatie is club Catwalk aan het Weena.

 

Elke week bombarderen wij een gloednieuwe track of vergeten klassieker tot plaat van de week vanwege een optreden van de betreffende artiest in ons land. Tot nu toe bogen we ons louter over de muziek van internationale artiesten, maar waarom ver weg kijken als het om de hoek ook wordt gemaakt?

Jeroen Verhey is sinds mensenheugenis één van de belangrijkste technoproducers van ons land. Hij produceerde tracks onder tal van aliassen, waarvan Grooveyard en Secret Cinema het meest tot de verbeelding spreken.

Vorig jaar kwam één van zijn platen uit op het technolabel van de Duitse technogod Sven Vath. Deze ‘Jazz Me-ep’ op het Cocoon-label werd een grote clubhit en een nog grotere festivalknaller, waar dj’s als Sven Vath, Laurent Garnier en Carl Cox gretig gebruik van maakten. Vooral van de b-kant: ‘Shake Ur Tech-Ass’.

Secret Cinema - Shake Ur Tech-Ass

Jeroen; alvast van harte gefeliciteerd, namens de redactie!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws