Gratis voorproefjes Warp op Flying Lotus album

Partyscene Redactie | 8 februari 2010
headlines

‘Geen album maar een space opera’

Warp maakt ons, met nog zo’n twee maanden te gaan tot de release van Flying Lotus’ nieuwe album, even lekker met drie gratis (non-album) tracks van de ‘elektronische Hendrix’. Download ze hier!

Flying Lotus
Langzaam maar zeker komen er meer details naar buiten over ‘Cosmogramma’; het nieuwe album van Flying Lotus, a.k.a. Steven Ellison, waarop hij zelf "enorm veel muzikale vooruitgang" zegt te horen. Zo werd vorige week bekend dat Radioheads Thom Yorke heeft meegewerkt aan de track ‘…And The World Laughs With You’ en dat ook Miguel Atwood-Ferguson (werkte jarenlang achter de schermen bij Erykah Badu en Outkast), Thundercat en Laura Darlington (deed de vocals voor ‘Auntie’s Lock/ Infinitum’ op het album ‘L.A.’) een bijdrage aan deze release zullen leveren.

Warp, dat het album begin mei uitbrengt, stookt het vuurtje verder op door nu vast drie gratis tracks weg te geven. ‘Ancestors’, ‘Quakes’ en ‘Photo Shoot’ (remix Gucci Mane) zullen niet op ‘Cosmogramma’ verschijnen, maar geven wel vast een idee van wat we kunnen verwachten. Hier vind je de gratis tracks, de volledige tracklist van het album en meer info. Op woensdag 3 maart staat Flying Lotus in Paradiso tijdens 5 Days Off.

MySpace Flying Lotus

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws