Techno voor het goede doel

Partyscene Redactie | 10 december 2009
headlines

Lady Aida organiseert eigen Serious Request  

Dansen op je favoriete technoplaat voor ‘Serious Request?!’ Poppodium Nieuwe Nor en dj Lady Aïda zamelen op 19 december geld in voor het goede doel: de strijd tegen malaria. Vraag je favoriete technoplaat aan en doneer minimaal 5 euro.  

Dansen op je favoriete technoplaat voor ‘Serious Request?!’ Poppodium Nieuwe Nor en dj Lady Aïda zamelen op 19 december 2009 geld in voor het goede doel: de strijd tegen malaria.Van vrijdag 18 tot en met donderdag 24 december 2009 staat het Glazen Huis van Serious Request in Groningen, waar dj’s Giel Belen en kornuiten een week lang honger lijden voor het goede doel; de strijd tegen malaria.

Ook het Heerlense poppodium Nieuwe Nor bedacht, onder leiding van dj Lady Aïda een actie om geld voor dit goede doel op te halen. Technoliefhebbers kunnen voor de maandelijkse avond ‘TechNORm’ op zaterdag 19 december hun favoriete technoplaat aanvragen, die door Lady Aïda wordt gedraaid onder het mom Serious TechNORm Request.  

Iedereen mag zijn favoriete technoplaat aanvragen door een mail te sturen naar info. In die mail moet je motiveren waarom je juist die technoplaat wilt horen en minimaal 5 euro bieden om de plaat gedraaid te krijgen. De leukste, origineelste, best gemotiveerde en gedoneerde twintig platen worden door Lady Aïda tussen 01.00 en 03.00 uur gedraaid.

Het opgehaalde geld wordt door de Eindhovense dj en een afvaardiging van poppodium Nieuwe Nor in de dagen na Serious ‘TechNORm’ Request aangeboden bij het Glazen Huis in Groningen. Wil je zelf ook op eniger wijze je bijdrage aan deze actie leveren, kun je contact opnemen met poppodium NIEUWE NOR of 045-4009100.

Zaterdag 19 december

'TechNORm' ft. Lady Aida & Nakadia (THAI)

+ Han Solo + VJ [The Eye]

Techno | aanvang 22.00 | zaal open 22.00

Kassa E 8,00 | voorverkoop E 8,00 | studentenprijs E 6,40

 

Lady Aida

Serious Request

Bekijk ook de items van de 3FM Serious Request-veiling op eBay

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws