Dakloze ADE/ Stubnitz-feesten gered

Partyscene Redactie | 15 oktober 2009
headlines

Melkweg en Studio 80 gooien reddingsboei

Nu de Stubnitz dit jaar in ieder geval geen vergunning meer zal krijgen voor het organiseren van feesten, kwamen de geplande ADE-feestjes op de partyboot in gevaar. Gelukkig hebben de dakloze organisatoren inmiddels onderdak gevonden.

Alexander Robotnick verhuist naar de Rabozaal van de Melkweg.Creme Organisation en Intergalatic FM, de organisaties die schuil gaan achter ‘Westcoast Sound Of Holland’, kregen een reddingsboei toegeworpen door de Melkweg. Het feest, met o.a. Legowelt, Alexander Robotnick, Alden Tyrell, I-F in de line-up, vindt nu plaats in de Rabozaal en is één dag verschoven (van vrijdag 23 naar zaterdag 24 oktober). Gekochte kaarten blijven geldig. Wil je je geld terug dan kan dat via een mailtje naar info@electronation.nl.

Om de Bla Bla ADE Special, die op donderdag 22 oktober op het programma stond op de Stubnitz, nog door te laten gaan heeft ADE zelfs een extra dag aan het festival geplakt. Deze avond, met o.a. Paco Osuna, Daniel Sanchez en Olene Kadar (live) in de booth, is nu verplaatst naar dinsdag 20 oktober in Studio 80. Helaas zijn de geplande optredens van de Mobilee en Deepvibes-artiesten nu wel komen te vervallen vanwege ruimtegebrek. Mensen die al een kaartje hadden gekocht mogen i.v.m. alle ongemakken een gratis introducé meenemen naar Rembrandtplein 17.

Bekijk hier het volledige programma van ADE 2009.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws