Ibiza klaar voor de zomer van 2009

Partyscene Redactie | 1 juni 2009
headlines

10 jaar Sven op Ibiza

De meeste clubs op party-eiland Ibiza hebben de komst van het strengere drugsbeleid vorig jaar overleefd en niets staat een nieuw dansbaar zomerseizoen dan ook in de weg. Maar hoe trek je voldoende publiek voor jouw feestjes tussen al dat concurrerende clubgeweld? Bekijk hier in welke bochten Sven Väth zich tegenwoordig moet wringen

Een vliegende Sven promoot het jubileumjaar van Cocoon op Ibiza.

Een ‘beetje leuk draaien’ is echt niet meer genoeg, met al die moordende concurrentie op de hete Balearen. Sven Väth heeft inmiddels een flink team opgebouwd dat de vormgeving, styling en promotie van de Cocoon-feesten voor zijn rekening neemt. Ter ere van het tienjarig jubileum van Cocoon op Ibiza, stelt hij ze aan ons voor en geef hij een kijkje achter de schermen bij de fotoshoot voor het zomerseizoen van 2009. De opening van Cocoon is op 15 juni in de Amnesia met Väth zelf en zijn grote boezemvriend Ricardo Villalobos achter de decks.

 

Pacha, Privilege en Space gooiden de deuren afgelopen weekend al open, al moeten liefhebbers van de befaamde marathonfeesten van ‘We Love Space’ op de zondagen nog iets langer geduld hebben. Op 14 juni is de eerste editie van 2009 met o.a. Carl Craig, Claude Von Stroke, Joris Voorn (live), Tiefschwarz en Steve Lawler.

 

Het zwarte schaap van de clubfamilie op Ibiza, DC-10 (waar de Circo Loco-feesten plaatsvonden), heeft tevergeefs geprobeerd om de gedwongen sluiting van één jaar (tot oktober 2009) aan te vechten. De rechter besloot dat DC10 vooralsnog dichtblijft en het is op dit moment onduidelijk of Circo Loco deze zomer nog ander onderdak zal gaan zoeken op het eiland.

Voor een uitgebreid overzicht van de line-ups op de dagen dat jij in Ibiza bent, kunt je hier terecht.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws