Love2link week 21 en 22

Partyscene Redactie | 25 mei 2009
headlines

Muzikale bytes

Daar zijn ze weer: interessante, grappige en onzinnige nieuwtjes die we in de afgelopen twee weken tegenkwamen op internet. In deze Love2link de eerste beelden van het DEMF 2009, DJ Shadow over de game ‘DJ Hero’ en interviews met o.a. Radio Slave, Pinch en de mannen van Innervisions.

Het was afgelopen weekend weer gezellig in Detroit tijdens het DEMF 2009. Het laatste nieuws uit de Motorcity is dat Carl Craig, in 2001 ontslagen als creatief directeur, deze zelfde functie voor de volgende editie in 2010 opnieuw aangeboden heeft gekregen. We zijn benieuwd wat hij er volgend jaar van zal maken. Hier zijn de eerste beelden van de huidige editie:

Marco Corola gooit ‘Oooh Yeah’ van Yello in de strijd

 

Dennis Ferrer doet het met jazz

 

Osunlade, zoals gewoonlijk hard aan het zwoegen

 

Stoerrr, even je coolste moves showen in een kringetje…

 

...Of je doet de robot

 

Loco Dice vs. Luciano

 

 

Na het grote succes van de game Guitar Hero moet ook de dancescene eraan geloven. Het spel DJ Hero -waarin je volgens de eerste berichten in de huid van o.a. Tiësto en Armin van Buuren (woehoe) kunt kruipen- komt dit najaar uit voor de Xbox 360 en de PS3. Is dat leuk? Volgens DJ Shadow in ieder geval wel…

 

Verder kwamen we nog de favoriete plaatjes van Martyn en Stefan Goldmann tegen en interviews met dubstepper Pinch, Robag Wruhme (Wighnomy Brothers), de mannen van Innervisions over A Critical Mass, Sascha Funke, Radio Slave en Four Tet (video).

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws