Fatboy Slim in afkickkliniek

Partyscene Redactie | 4 maart 2009
headlines

Norman Cook, beter bekend als Fatboy Slim, laat zich behandelen in een afkickkliniek aan zijn alcoholverslaving. Dat schrijft The Daily Mirror. Het verhaal wordt bevestigd door Cook’s manager Garry Blackburn.Britse party-dj wil van de booz af

Norman Cook, beter bekend als Fatboy Slim, laat zich behandelen in een afkickkliniek aan zijn alcoholverslaving. Dat schrijft The Daily Mirror. Het verhaal wordt bevestigd door Cook’s manager Garry Blackburn.

 

Het is geen publiek geheim dat Norman Cook tijdens zijn optredens graag naar de alcohol grijpt - bij voorkeur een fles wodka. Als die niet binnen handbereik is, krijgt hij weinig voldoening van zijn dj-vak. “Ik heb wel eens nuchter op het podium gestaan, maar daar vond ik weinig aan,” aldus de 45-jarige Britse dj/producer in het verleden.

Of zijn opname in een afkickkliniek in Zuid-Engeland Fatboy Slim van de drank af helpt, is nog maar de vraag. Een kijkje op zijn MySpace-pagina leert in ieder geval dat er geen boekingen zijn gepland in maart. In de eerste week van april komt Fatboy’s eerste, zware beproeving als hij moet opdraven tijdens het Snowbombing-evenement in Oostenrijk. Een plek waar de après-ski lonkt.

Fatboy Slim

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws