Dubsteppen met je Nikes aan

Partyscene Redactie | 25 november 2008
headlines

Skream maakt track van 30 minuten voor sportschoengigant

Producer Skream heeft zich gebogen over een lucratief klusje: hij heeft een track geproduceerd voor een project van sportschoengigant Nike. De Dubstep-held had er zin in. Het nummer, getiteld ‘Galassia’, duurt maar liefst 30 minuten.

Producer Skream heeft zich gebogen over een lucratief klusje: hij heeft een track geproduceerd voor een project van sportschoengigant NikeIn navolging van LCD Soundsystem, The Crystal Method en Simian Mobile Disco is Skream door Nike aan het werk gezet om een passende sporttune te fabriceren. De muziek zal worden gebruikt bij diverse trainingsprojecten, bijvoorbeeld een workout in de sportschool, maar waarschijnlijk ook bij commercials.

Het is niet ongebruikelijk dat in de elektronische muziekscene lange nummers worden gemaakt. Op de eerste dance-albums van Underworld is het eerder regel dan uitzondering. Misschien heeft drum & bass-icoon Goldie wel het langste nummer in de geschiedenis van de elektronische muziek gemaakt. De track ‘Mother’, op het dubbelalbum Saturnz Return ('98), duurt ruim 60 minuten.

‘Galassia’ is binnenkort verkrijgbaar via iTunes en de Nike Store.

Skream

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws