Love2link week 39, 40 en 41

Partyscene Redactie | 6 oktober 2008
headlines

Essentiële ditjes en datjes

Daar zijn ze weer: de meest interessante, grappige en onzinnige nieuwtjes, filmpjes en interviews die we in de afgelopen weken tegenkwamen op internet. In deze Love2link het einde van de zomer op Ibiza, Grooverider die vertelt over zijn celstraf en interviews met Âme, Shed en David Byrne.

 

Met de laatste Closing Party in de Space is het doek voor de zomer van 2008 dit weekend ook gevallen op Ibiza. Letterlijk, want om het einde van het seizoen te symboliseren wordt er traditioneel een witte doek (tela blanca) over de dansvloer getrokken. Ach, nog maar zes maandjes slapen en dan begint het hele circus weer van voren af aan…

 

Dat danceliefhebbers in Nederland een beetje verwend zijn wisten we al. Vijf minuten wachten op je drankje aan de bar is te lang, de speakers moeten loepzuiver zijn, de muziek artistiek verantwoord… Nee, dan de Russen. Geef ze een bos, een vat bier, wat ongenuanceerde hardhouse en ze gaan los.

Als je als Britse dj met een knullig beetje wiet en een erotische dvd'tje wordt gepakt in Dubai, daar misschien vier jaar voor in de cel moet zitten, maar toch na een krap jaartje alweer de sleutel in je eigen voordeur mag steken, dan heb je best een interviewtje bij BBC News verdiend. DJ Grooverider vertelt hier zelf over zijn arrestatie en de inrichting van zijn cel.

En dan zijn er nog de onvermijdelijke interviews met deze keer: Arne Weinberg, Danny Tenaglia, Âme, Dinky, Matthew Herbert, David Byrne, Shed (naar beneden scrollen voor Engelse versie), Mathew Jonson, een twee uur durende lezing van Appleblim voor de Red Bull Academy en Tom Trago in de studio (video).

 

Heb jij ook nog een tip? Laat het ons weten in het forum!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws