Hollandse technotop vormt Siksmiks

Partyscene Redactie | 1 oktober 2008
headlines

Vaste technoavond in de Flexbar

Op donderdag 30 oktober vindt de eerste editie van Siksmiks in de Amsterdamse Flexbar plaats.

Op donderdag 30 oktober vindt de eerste editie van Siksmiks in de Amsterdamse Flexbar plaats. Dit concept is voortgekomen uit de behoefte bij een aantal dj/producers om een project te beginnen waarin ze de absolute muzikale vrijheid krijgt.

 

Artiesten die zich bij de donderdagresidentie in de Flexbar hebben aangesloten zijn Steve Rachmad, Secret Cinema, Joris Voorn, Kabale Und Liebe, Warren Fellow en Edwin Oosterwal. Samen vormen zij vanaf nu een collectief dat vanaf 30 oktober een tweemaandelijkse constante factor vormt onder de noemer ‘Siksmiks’.

Siksmiks vindt maandelijks op de tweede en vierde donderdag plaats in de Flexbar. Het collectief van residents zorgt door middel van een roulerend systeem voor de invulling van de donderdag. Elke editie van Siksmiks zal er een ‘miks’ van twee artiesten zijn. Daarbij hebben de artiesten de vrijheid om tijdens iedere editie collega’s uit te nodigen, om de avond zelf in te vullen.

Ook Rejected-producers Joris Voorn & Edwin Oosterwal doen mee

Ter ondersteuning van de muziek zal het collectief Reach Visuals iedere donderdag met VJ’s de avond van een visueel aspect voorzien. Afwisselend entertainment en eigenzinnige aankleding maken Siksmiks tot een feest met een unieke combinatie die het oor en oog prikkelt om zo het Amsterdamse nachtleven te laten bruisen tijdens de donderdag!

Kaarten voor Siksmiks zijn in de voorverkoop €10; en verkrijgbaar bij Outland Records, Zeedijk 22 in Amsterdam en via Beatfreax

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws