Gregor Tresher-weekend

Partyscene Redactie | 2 september 2008
headlines

Rondje Nederlandse clubs voor Duitse Cocoon dj

Een bekende buitenlandse dj die wordt 'gedubbeld', dat is inmiddels vrij normaal in ons land. Maar een dj die maar liefst vier gigs doet in één weekend, dat zien we niet zo vaak. Voor de Duitse Cocoon dj Gregor Tresher is het in ieder geval geen probleem. Achtereenvolgens draait hij dit weekend in Rotterdam, Groningen, Bloemdaal en Haarlem.

Gregor TresherAfgelopen zomer was hij met zijn track 'A Thousand Nights' verantwoordelijk voor één van de festivalkrakers. Raar genoeg draaide hij dit jaar nog bijna niet in Nederland, maar dat maakt hij dit weekend gelijk even goed. Er wordt vrijdag gestart in de Off_Corso in Rotterdam tijdens Selektor, een nieuwe avond aldaar. Best een interessant feest trouwens, want samen met Gregor staan ook Andomat 3000, Chaim en Johnny D op de flyer naast Rotterdammers Warren Fellow, Boris Ross en Joey Daniel.

Op zaterdag reist de Duitser naar het noorden voor een optreden in Huize Maas in Groningen, samen met Sebastiaan Davidson en Bo, Nijs en hun denkbeeldige vriendje. Het weekend van Tresher wordt afgesloten bij Woodstock in Bloemendaal waar de laaste editie van Dansen aan Zee, voor een drie uur durende set. Ook hier een zeer fijne line-up met Rejected, Warren Fellow, Sandeep, Unders en Steelo. En om het Cocoon-weekend in stijl af te ronden, is er ook nog een after in de Stalker met, jawel daar is hij weer, Gregor Tresher.

Gregor Tresher

Huize Maas

Dansen Aan Zee

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws