Wereldrecord langste dj-set gebroken

Partyscene Redactie | 22 juli 2008
headlines

Cypriotische dj mixt 116 uur onafgebroken zijn plaatjes

George Papapetrou alias DJ Gee Papa (34) uit Cyprus heeft met zijn dj-marathon van 116 uur een plek in het Guiness Book of Records veroverd. Het vorige record stond op naam van Agustin E. Gonzalez Aguilar. Deze Mexicaanse dj stond 88 uur onafgebroken achter de decks.

DJ Papa Gee na afloop van zijn recordpogingPapapetrou, die naar verluidt ruim 2000 tracks de revu heeft laten passeren, beweert al eerder zijn record te hebben verbroken. Zo draaide hij vorig jaar 105 uur onafgebroken in Limassol’s Naurical Club. Een waarnemer van het Guiness Book of Records ontbrak echter, waardoor dat record niet is opgenomen in het ‘heilige boek der records’.

De onvermoeibare dj mocht elk uur een pauze van 5 minuten inlassen, de zogenaamde plaspauze. Als hij die pauze oversloeg, nam hij die minuten mee naar de volgende break. Welgeteld 24 rustpauzes sloeg DJ Gee Papa over, waardoor hij met een volle blaas een uiltje van twee uur kon knappen. ‘Dat is zijn redding geweest’, aldus de jury van het Guiness Book of Records.

DJ Gee Papa

Guiness Book of Records

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws