Intiem festivallen bij Outhouse

Partyscene Redactie | 17 juni 2008
headlines

Klein maar fijn

Wij houden wel van kleine festivals waar de nadruk ligt op muziek. Zeker als die plaatsvinden op een zeer intieme, bosrijke locatie. Neem het Outhouse festival, tegen het einde van de zomer op een wonderschone locatie; het Openluchttheater Cabrio in Soest. Net als voorgaande jaren, is er een spannende line-up samengesteld.

Openluchttheater Cabrio in Soest.De insteek van Outhouse, op zaterdag 30 augustus, is niet om de hele dag zoveel mogelijk dj's te programmeren, maar om een paar goeie artiesten uit te nodigen die de ruimte krijgen in het openluchttheater. Een dag vol warme techno, house, electro, acid, dubstep en minimal middenin de bosrijke entourage van de Soester Duinen. De line-up dit jaar bevat live-optredens van de veelgeprezen Redshape en Applescal.

Daarnaast staan er dj-optredens gepland van T. Raumschmiere, Shinedoe, Lady Aida, Sandrien en 2562. Het tweede podium is de gehele dag in haden van het Dub Infusions en 030303 Soundsystem. Vanaf twee uur 's middags tot middernacht kun je terecht in de bosrijke omgeving van Soest. In tien uur tijd kun je genieten van zeven artiesten. Wat een verschil met al die andere overgeboekte festivals. Voor de entreeprijs van zeventien en een halve euro hoef je het in ieder geval niet te laten.

Full Spectrum

T.Raumschmiere DJ-Set

Shinedoe

Redshape live

Lady Aida

2562

Applescal live

Sandrien

Visuals: Slof

Dub Infusions & 030303

Gomes

FKA

T-Mus

Osiris

030303 DJ-Team & Friends

Zaterdag 30 augustus 2008

14.00 - 24.00 uur

Openluchttheater Cabrio - Soest

prijs: 17,50 vvk / deur: 20,00

Outhouse

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws